onsdag 20 maj 2009

What to do lixom

Igår var traktorerna och spred ut naturligt götsel på åkrarna runt vårt hus.. för mig så luktar det sommar och för min hund betyder det ett stort behov att rulla sig.
Vi insåg att from igår och ett tag framöver så kan vi inte bara släppa ut Cesar utan måste följa med honom och ha bra koll.
Jag trodde att jag hade bra koll när jag gav mina äppelträd växtnäring tidigare idag.. men bäst vad det var så låg han på åkern med ryggen neråt. Oj oj oj, jag blev så arg att han fick sitta i sin bur till Stefan förbarmade sig över honom och gav honom en välbehövlig dusch. Nog för att koskit luktar sommar men jag vill inte ha det inne i huset!

Efter duschen så la han sig under bordet och tittade på när jag städade och fejade, han var så mattekär i eftermiddags.. om han bara förstod att om han rullar sig i koskit så blir jag arg.
Iallafall så har jag haft ångest över kökskåparna i flera veckor nu, och har inte haft inspiration nog att ta tag i elendet. Men idag vet jag inte vad som hände..
Här nere ser ni hur fint jag har sorterat våran "skrothylla". Jag tror att dom flesta har en sån här hylla där man lägger allt mellan himmel och jord.

3 kommentarer:

 1. Vad som har tagit åt dig?!? Det är slutspurten nu! Boandet ska vara klart innan bebisen kommer! Allt förberett in i minsta detalj! Det har du väl läst om?

  Skönt att ha det gjort va? Nu är det bara att vänta!

  Varje dag är spännande nu! När som helst kan det sätta igång! Men det vore himla kul om vi faktiskt fick träffas imorgon! EFTER maten kan ni få åka in!

  /Frida

  SvaraRadera
 2. Men fööööööööööööööööd då kvinna nu vill jag bäbis ska komma!!/C

  SvaraRadera
 3. Va duktig du är.....som du håller på så kommer det nog en bebis när som helst gissar jag.... annars, käka suring !!!

  Du måste iaf komma o visa upp bebis när den kommer...Mia, som du vet :o)

  Ha det bra o lycka till !
  Kram Sarah

  SvaraRadera