tisdag 26 april 2011

20110426

Nu känner jag mig redo att börja blogga igen, om det skulle vara så att jag slutar innan jag kommit igång så tar jag bort bloggen.

Är i v36 och börjar ändå få tillbaka lite livslust. Har lite dåligt samvete över att jag inte njuter av att vara gravid, men jag är otroligt tacksam över att jag är det.
Var hos BM idag och SF måttet låg på 35 tror jag, om jag kollade rätt.

Anledningen till att livslusten kommit tillbaka är kanske att solen skiner och snön är borta. Gräsmattan är räfsad och rabatterna är rensade. Bara jordgubbslandet kvar, men det väntar vi lite med eftersom det ska flyttas och ivägen står en stor jordhög.

Ryggen gör sig påmind och revbenen låter sig inte glömmas bort. Jag är så duktig på att säga att jag inte har några kroppsliga problem men varje kväll är ett rent helvete. Lustigt att jag glömmer det under natten, VARJE natt!

Vet inte om jag längtar till lillen är här, känns så overkligt och långt borta. Imorgon ska vi på stan, lillan ska på barn och jag ska klippa mig. Då ska vi iallafall inhandla lite saker inför förlossningen och bebisens första tid. Ska kolla på lite bebiskläder och en jacka till lillan.

Wish me luck med bloggen nu, får vi se hur det går =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar