söndag 14 juni 2009

söndag 14 juni

Om man bortser från alla mina hakor så måste jag säga att jag är rätt nöjd med denna bild.. ser ni hur stark vår lilla flicka är! Hon var så nyfiken på sin mamma att hon tog sina krafter och höjde upp huvudet =)
Efter ett uttmattande bad kan det vara ganska skönt att vila ut hos pappa och för säkerhets skulle hålla honom i fingret.. han kan ju försvinna..

Idag är det söndag och pissigt väder, Jag och Lilly låg i sängen till 11.30 och efter det blev det frulle för mamman medan dottern sov i storsängen.
Nu har även Lilly sett sin första film i BIOrummet, det blev Crank2..
Det är så hurvigt idag så vi har nu kokat kaffe och ska äta ett digestive, efter det så är vi bortbjudna på mat till svärföräldrarna och efter det kanske Frida, Patrick och Seth ska komma förbi. Fick just veta att Anna O oxå kommer!
Igår var vi även på grillparty, även om vi åkte hem tidigt.. redan vid 20 tiden rullade bilen hemåt.. Men det är ju alltid kul att vara med ett litet tag =)

8 kommentarer:

 1. Det var verkligen ett jättefint kort på Lilly det där!

  Nu har jag också bloggat bilder på henne!

  Tack för att vi fick komma!

  SvaraRadera
 2. Jättefina bilder!!! Verkligen, jag hoppar in här och kikar några gånger per dag bara för att se dem!

  SvaraRadera
 3. Väntar uppdatering varje gång jag går in på bloggen... Men kortet på dig och Lilly är väl värt att titta på om och om igen! Hon är underbart söt där!

  Vad händer hos er på midsommar då?

  SvaraRadera
 4. go lilly go lilly /C

  SvaraRadera
 5. Jag har ett par fina jeans till Lilly här som jag tänkte hon skulle passa i om ett tag! Vi hörs om när vi ska överlämna dem!

  SvaraRadera
 6. Men Självklart! Om ni vill så kom och ät med oss! Jag håller ju på att längta ihjäl mig på att få träffa Lilly!

  SvaraRadera
 7. Mina armmuskler håller på att sluta ömma nu efter att jag hållit i Lilly... :D Iaf nu har bytt namn igen på bloggen... www.helenameriksson.blogspot.com och nä jag har inte bytt namn till Helen Ameriksson... Anders är jätterolig... not!Bara jättegammal!
  Trevlig helg!

  SvaraRadera