måndag 27 september 2010

20100927

Dagen har gått i målningens tecken, men det är ju roligare att fota barn än garage.
Här hjälper lillan mamma att bära fram brädbitar och blåsa igång den segstartade elden.








lördag 25 september 2010

20100925

Sitter intill min lilla sötnos som äter lunch, spagetti med köttfärssås, och jag vet inte var det är mest mat.

Efter en inte så rolig natt så fick jag byta pass på jobbet. Istället för att jobba 8-15.30 så jobbar jag 14-21. Det känns väl sådär men jag var så trött imorse när jag skulle kliva upp att yrseln satte in.


Idag är Stefan i Luleå och kör lagenduro tävling, jag hoppas att det gå rbra för honom för at han sovit lika lite som jag inatt.


Här har det hänt en del senaste dagarna, och det är ju alltid kul. Vet inte om det är så mycket att orda om men det är väl alltid kul när det händer saker omkring en.
Att läsa är väl alltid kul!

tisdag 21 september 2010

20100921

Idag ställde vi väckarklockan för att komma upp i någorlunda tid. 08.00 ringde väckaren och då var det bara att kliva upp och väcka min lilla prinsessa.


Här är en bild på hur det ser ut hos oss tidig morgon, lite halvklädd och tittar på tv.




Idag är det jobb som gäller, och sedan ledig onsdag och torsdag om jag inte minns fel.


Nu är det frukost som gäller, sedan ila till dagis!

lördag 18 september 2010

20100918

Åh, nu är vi hemma från Leo´s Lekland! Det var riktigt skoj och vi åkte tom. rutchkana, jag som är så höjdrädd =) Det är inte nerfarten jag är rädd, det är uppfarten.

Nu sover lillan och jag är helt knäckt. MEN jag har massor med saker som ska göras.. i en perfekt värld så skulle det ha varit gjort innan Stefan kommer hem från Luleå.
Har ingen aning när dom kommer, men dom skulle köra runt 12 och Tomas skulle vara hemma före 17.

På väg hem från stan så stannade jag till på smått och gott. Där köpte jag lite lördagsgodis till maken och hyrde en film. Sherlock Holmes.

NU ska jag försöka plocka undan så att det löns att ta fram dammsugaren.

fredag 17 september 2010

20101017

Vilken dag! Allt som kunde ha gått snett har gått snett!!! Men imorgon tar vi nya tag.
Ibland är man bara klumpigare än vanligt och idag har varit en sån dag..

Idag efter jobbet så kom jag hem och fick se en näsblödande och fläskläpprydd liten flicka. Hoppsan så det kan gå när man vill göra mer än man kan. Men vi vet inte vad som hände..
Ont verkar hon iallafall inte ha.

Iallafall så ilade jag hem, skyndade mig att kasta i mig en supergod lax som Stefan hade lagat. Kastade mig i duschen för att lukta lite fräscht när jag sedan skulle åka till Ersmark för att få mysa med en liten liten kille. Så just efter 19.00 så anlände vi, och där väntade några timmar bus för lillan och kaffe till mamman (dom andra åt äppelpaj och godis..).

Imorgon väntar Leo´s Lekland. Ska försöka få med kameran så att jag kanske får med ett kort i bloggen oxå =)

torsdag 16 september 2010

20100916

Har just lämnat lillan på dagis. Det är så enkelt att jag inte riktigt vet hur jag ska bete mig.. Jag måste skynda mig att ge henne en puss innan hon tultar iväg och ropa lite försiktigt hejdå. Då vänder hon sig leende om och vinkar. Hoppas verkligen att det fortsätter så!

Nu sitter jag och laddar för att laga lunch till mig och min andra hälft. Idag bjuds det på köttgryta med ugnsrostade grönsaker. Det blir nog lite potatis, sötpotatis, palsternacka och något mer.
Köttkrytan består av älgkött och kantareller. Hoppas att det blir mums!

Vid frukostbordet så berättade Stefan att det är hockey på vår tv ikväll så det är väl bara att ila hem efter jobbet och bänka sig framför tv´n och hoppas på en vinst =)
Kanske ska köpa med lite nötter och smaska på..

Hoppas på en spännande dag på jobbet!

onsdag 15 september 2010

20100915

Idag har hela familjen Andersson varit till Eddahallen, det var fantastiskt kul. Hade lätt kunnat stanna flera timmar! Glömde dock kameran hemma så inga bilder.

Vilket höstväder det har varit, riktigt blåsigt och regnigt. Stefan har varit ute och byggt i garaget, han gör det nu oxå. Han är duktig min kära.. längtar massor till det är klart så att vi kan lägga lite mer tid på oss. Just nu regnar det ju bara lite, och så söt är han ju inte ;-)

Ikväll följde jag med Ingrid till gymmet, sprang lite på löpbandet och körde lite crosstrainer. Vågar inte köra så hårt eftersom jag kör GI just nu. Får se om det ger resultat men jag har ätit gott tors-sön så nu ska jag väl kunna hålla mig ett tag. Men idag har varit en jobbig dag.